Rörig dag, men slutade lyckat ;)

Publicerat den 2011-01-24 klockan 21:32:00 i kategorin Allmänt.
Oh, herre Jesus, vilken rörig dag! :P
Bara tre och en halv vanlig lektion idag. Resten av tiden var vi på två teatrar! 
Ganska tråkiga, men ändå bättre än lektion.
Efter skolan så skulle jag, Linnea, Tilda och Trang åka till stan och hyra filmer, sen åka hem till min mamma och kolla på filmerna och äta lite gott där.
Jag och Linnea åkte till stan och drack lite smothie, medan Tilda och Trang gick hem till sig och hämtade pengar och busskort. Men deras buss till stan vart försenad, så de kom inte förens typ fem eller någonting. Sen gick vi till hemmakväll och hyrde fem filmer och köpte godis för 70 (!) kronor!
Sen åkte vi hem till mig och skulle kolla på filmerna, men våran dvd funkade inte, så vi ringde pappa och han hämtade oss och så åkte vi hem till honom och skulle kolla istället. Vi skulle kolla på min dator för att de skulle se på handboll, men min dvd-läsare funkade tydligen inte. Så istället så fick vi sitta och titta på några filmer jag hade på datorn. Vi såg 18 year old virgin och halva Hes just not that into you (vi såg inte klart hela, den sög!). Så resten av tiden satt vi bara och snacka skit ;)
Sen skjutsade vi de till busshållplatsen, och nu sitter jag här! :P

haha, rörigt inlägg (inte ens jag själv fattar, men...) , skulle egentligen bara säga godnatt, men det blev visst lite längre ;)
Men Godnatt i alla fall ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0