Elin Kero

Publicerat den 2011-07-17 klockan 19:22:29 i kategorin Allmänt.
Jösses! Det här var de finaste bilderna jag har sett på riktigt länge! Det är duktiga Elin Kero som har fotat de, och ni kan kolla in hennes blogg här.

Rubrik

Publicerat den 2011-07-12 klockan 19:35:30 i kategorin Allmänt.
Insåg precis att jag inte tömt mobilen på bilder på en månad. Så här kommer en riktigt Bildbomb från månaden som gått! Kvalitén är det väl lite si & så med, men bättre än inget. Eller ? 


14 Juni - Åkte på en grymt häftig buss. Den var utsmyckad med både det ena och det andra; bland annat sniglar, trollsländor, ormar, fåglar och växter i massor! Lite kul idé!15 Juni - Skolavslutning. Här hittar ni bilder från själva skolavslutningen. Bilderna ovan är bara från efter skolavslutningen. Fika med de bästa! Kolla den coola cykeln jag & Trang hittade! Cupcakesrecept på sadeln och allt! Trang hittade även en säng hon funderade på att köpa, men hon tyckte att det skulle bli lite svårt att få in den i lägenheten, så hon lät bli.24 Juni - Midsommar! Ni kan vara lugna, jag såg inte ut som på bilden hela dagen, utan jag tog av mig glasögonen & stängde munnen. Vi hittade en trollslända som jag var tvungen att ta kort på. Fokus hamnade på Matilda, men det struntar vi i tycker jag. Hade visst inga fler bilder från midsommar.26 Juni - Jobb, jobb, mera jobb..

30 Juni - 1 dag kvar till flytt. Syns det?

3 Juli - Finfrämmande i Slottsträdgården!10 Juli - Fotografering på Kullen!10 Juli (igen) - NOICE! Dåligt ljus, därav dåliga bilder.

Melba

Publicerat den 2011-07-08 klockan 18:55:52 i kategorin Allmänt.Titta! Melba använder mitt collage på sin facebooksida! :D
Besök deras facebooksida här.

Buildings

Publicerat den 2011-07-05 klockan 22:28:24 i kategorin Foto.Fotade av mig lite överallt på Gotland. Även redigerade av mig.

5 Juli 2011

Publicerat den 2011-07-05 klockan 09:49:10 i kategorin Allmänt.
Hej på er! Just nu är jag hemma hos pappa en sväng & tänkte passa på att slänga in en liten uppdatering här.

Flytten i helgen gick jättebra. Vi drog ju som sagt igåg lite smått på fredagen, men den riktiga flytten var på lördagen. Nu har vi fått rätt så bra ordning hemma, men det är fortfarande några ouppackade kartonger och det står saker lite här och där.

Igår fick vi åka in till veterinären med Solo. Det började på morgonen, då han bara skrek. Vi visste inte vad det var för fel på honom. Sen fortsatte han att skrika under dagen, så på kvällen åkte jag och pappa in till veterinären. Veterinären var inte helt säker på vad det var med honom, men troligtvis så har han slagit i en ryggkota som gör att när han böjer huvudet åt vänster får han jätteont i nacken. Nu har han i alla fall fått smärtstillande medicin & mår lite bättre, men han har fortfarande väldigt ont och skriker ibland. Är han inte bättre på torsdag så ska vi åka in med honom igen.

Idag måste jag hålla mig hemma hela dagen, för GB-glass ringer någon gång under dagen, och då måste jag åka ner till kiosken och ta emot en glassbeställning ;)

Vi har fortfarande ingen internet hemma hos mamma, så uppdateringen kommer fortsätta att vara dålig. Istället för att klicka in här varje dag när jag inte uppdaterar så kan ni följa mig på bloglovin så ser ni ju när jag uppdaterar igen. bloglovin

Ha det så bra!
RSS 2.0