5 Juli 2011

Publicerat den 2011-07-05 klockan 09:49:10 i kategorin Allmänt.
Hej på er! Just nu är jag hemma hos pappa en sväng & tänkte passa på att slänga in en liten uppdatering här.

Flytten i helgen gick jättebra. Vi drog ju som sagt igåg lite smått på fredagen, men den riktiga flytten var på lördagen. Nu har vi fått rätt så bra ordning hemma, men det är fortfarande några ouppackade kartonger och det står saker lite här och där.

Igår fick vi åka in till veterinären med Solo. Det började på morgonen, då han bara skrek. Vi visste inte vad det var för fel på honom. Sen fortsatte han att skrika under dagen, så på kvällen åkte jag och pappa in till veterinären. Veterinären var inte helt säker på vad det var med honom, men troligtvis så har han slagit i en ryggkota som gör att när han böjer huvudet åt vänster får han jätteont i nacken. Nu har han i alla fall fått smärtstillande medicin & mår lite bättre, men han har fortfarande väldigt ont och skriker ibland. Är han inte bättre på torsdag så ska vi åka in med honom igen.

Idag måste jag hålla mig hemma hela dagen, för GB-glass ringer någon gång under dagen, och då måste jag åka ner till kiosken och ta emot en glassbeställning ;)

Vi har fortfarande ingen internet hemma hos mamma, så uppdateringen kommer fortsätta att vara dålig. Istället för att klicka in här varje dag när jag inte uppdaterar så kan ni följa mig på bloglovin så ser ni ju när jag uppdaterar igen. bloglovin

Ha det så bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0