Rubrik

Publicerat den 2011-07-12 klockan 19:35:30 i kategorin Allmänt.
Insåg precis att jag inte tömt mobilen på bilder på en månad. Så här kommer en riktigt Bildbomb från månaden som gått! Kvalitén är det väl lite si & så med, men bättre än inget. Eller ? 


14 Juni - Åkte på en grymt häftig buss. Den var utsmyckad med både det ena och det andra; bland annat sniglar, trollsländor, ormar, fåglar och växter i massor! Lite kul idé!15 Juni - Skolavslutning. Här hittar ni bilder från själva skolavslutningen. Bilderna ovan är bara från efter skolavslutningen. Fika med de bästa! Kolla den coola cykeln jag & Trang hittade! Cupcakesrecept på sadeln och allt! Trang hittade även en säng hon funderade på att köpa, men hon tyckte att det skulle bli lite svårt att få in den i lägenheten, så hon lät bli.24 Juni - Midsommar! Ni kan vara lugna, jag såg inte ut som på bilden hela dagen, utan jag tog av mig glasögonen & stängde munnen. Vi hittade en trollslända som jag var tvungen att ta kort på. Fokus hamnade på Matilda, men det struntar vi i tycker jag. Hade visst inga fler bilder från midsommar.26 Juni - Jobb, jobb, mera jobb..

30 Juni - 1 dag kvar till flytt. Syns det?

3 Juli - Finfrämmande i Slottsträdgården!10 Juli - Fotografering på Kullen!10 Juli (igen) - NOICE! Dåligt ljus, därav dåliga bilder.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Vad kul att du var med och tävlade om att bli Dagens Blogg. Vinnaren har avslöjats nu, och det bästa är att två personer har vunnit. Gå in på www.blogoftoday.blogg.se för att se om du är den lyckliga vinnare!Om du inte vann så är det lugnt, för en ny omgång har startats. Var gärna med och tävla igen.

2011-07-12 @ 22:41:32
URL: http://blogoftoday.blogg.se/
Postat av: Trang

Synd att den inte skulle få plats ): Annars skulle jag ta med den hem direkt, likaså med cykeln ):Synd att jag inte kan komma på återträffet, saknar er :) <3

2011-07-13 @ 03:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0