Avslutningsmiddag & Grillfest

Publicerat den 2011-06-10 klockan 22:49:38 i kategorin Allmänt.
Avslutningsmiddagen
Åh, det var en riktigt rolig avslutningsmiddag! Vi kom dit vid halv sju, och fick välkomstdrink & fick gå och mingla ett tag. Sen blev vi insläppta till matsalen. Då bjöds det på förrätt; chips & lite olika dippar. Varmrätten var exotisk planka & efterrätten var någon muffinsliknande bakelse. Riktigt god mat! Under tiden vi åt var det några lärare som höll tal, elever uppträdde och det var även lite allsång. När maten var uppäten var det dags att gå upp till aulan för lite mer underhållning. Först så var det fyra 8:or som hade gjort ett litet skådespel som hette "En dag i lärarrummet" där de spelade de olika lärarna på våran skola. De var riktigt duktiga!
Efter det var det lärarnas tur att roa oss. De hade en liten melodifestival för oss, där alla lärarna var olika artister i årets melodifestival. Jag skrattade så att tårarna rann!
Efter det var det kareoke i matsalen! Jag, Johanna, Elin & Trang skrev upp oss för att sjunga, men vi hann inte med det.
Kvällen var riktigt rolig, men samtidigt riktigt sorglig med tanke på att vi splittras om bara några dagar. Känns både hemskt och skönt på samma gång.

Grillfesten
Riktigt lyckad grillfest! Klassen samlades vid badet, där vi grillade, lyssnade på musik, badade och bara hade det allmänt mysigt. Årets första dopp bland annat! Grymt skön i vattnet! 

Har inga bilder från varken middagen eller grillfesten, men jag ska fråga de andra om de har några bilder jag kan lägga upp här! :D

Tumblr_lh4kwwmaaa1qeosc5o1_500_large
Weheartit
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0