Äntligen!

Publicerat den 2011-03-12 klockan 17:22:00 i kategorin Allmänt.
Jag har inte kunnat logga in på blogg.se på två dagar nu! Vet inte vad som har varit fel, men vad det än var verkar det vara fixat nu i alla fall :)

Berättade ju att jag skulle åka och dansa i torsdags! Det var sjukt kul! Jag var rädd att ingen skulle bjuda upp mig och så, men så var det verkligen inte! Alla dansade med alla! Det var en av de roligaste kvällarna jag har haft på länge! Men en av de varmaste också. Jag var så himla svettig, och ett tag trodde jag seriöst att jag skulle tuppa av på grund av den dåliga luften där inne. Så det var ett litet minus, men annars var allt skitbra! Man ville bara dansa mer efter det där! ;)

Igår efter skolan så var jag på stan med Matilda och Linnea. Vi hade skitroligt! Jag köpte två stycken nagellack. De kostade bara 10 kronor/styck! Jag var ju tvungen att passa på! Har inte testat de än, men jag antar att de inte är så jättebra när de är sådär billiga. :S

Idag kommer hela släkten och firar min brors födelsedag. Det ska bli jätteroligt, och två kusiner ska sova hos oss också. :)

Ha en bra dag. Ska försöka hinna blogga lite idag, men som jag sa så kommer ju släkten, och jag vill ju inte sitta framför datorn då, men jag ska göra mitt bästa för att kunna slänga in något inlägg då och då. ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0