Jag hatar rubriker.

Publicerat den 2012-08-28 klockan 17:32:11 i kategorin Allmänt.

Lite dubbelhaksbilder på Carro och mig.

Hej hej! Nu har jag precis kommit hem från skolan. Riktigt lång dag idag också, men det rullade ändå på ganska så bra. Jag hade som sagt webbutveckling för första gången idag. Vi har inte riktigt kommit igång än såklart, men läraren berättade massor om vad vi kommer få lära oss i kursen och av det vi fick höra så känns det som om det här kommer bli jättebra! 
Vi kommer bland annat att få lära oss att göra webbsidor i html och css från grunden. När jag gör designer nu så tar jag ju en av standardmallarna som finns på blogg.se och ändrar i dom. Lägger till och tar bort saker, ändrar färger och flyttar runt saker tills det blir som jag vill ha det. Nu kommer vi få lära oss att göra egna helt från grunden. Det ska bli jätteroligt, och det innebär att jag snart kommer kunna göra mycket snyggare och mer genomtänkta designer till bloggen. Bra va? :)

Nu ska jag som vanligt bara ta det lugnt, läsa lite bloggar, lyssna på musik, tumblra lite, dricka te, kanske se något avsnitt av Pretty little liars. Jag älskar verkligen att bara sitta och göra typ ingenting ;)

Ha det så bra!

Ska föresten försöka göra iordning ett par inlägg som jag kan tidsinställa så de publiceras under dagarna när jag är i skolan. Det känns som om min blogg är så himla tråkig nu när jag bara gör de här vardagsinläggen hela tiden. Speciellt eftersom att min vardag är så himla ointressant. Så nu ska jag göra iordning ett par inlägg som är, förhoppningsvis, lite roligare :)
Kommentarer
Postat av: Alice - bilderbyalice

sv: joo jag vet, men eftersom jag har .se ist för blogg.se så funkar den inte ^^

2012-08-28 @ 18:03:01
URL: http://bilderbyalice.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0