Armhålehår?

Publicerat den 2012-03-16 klockan 19:08:21 i kategorin Allmänt.


Satt förut och tittade på Adam Live där de pratade om samma ämne som alla radioprodram och talk-shows på tv också pratar om just nu. Kroppshår.

Lina Ehrin heter kvinnan som drog igång debatterna och kroppshår. Loreens vinst gjorde henne glad, och hon sträckte upp armarna precis när kameran filmade henne. Linas armhåla var orakad och strax efter att det hade visats i tv gjorde någon en skärmdump och la ut bilden på facebook. På bara ett par timmar hade nästan 2000 personer delat bilden på facebook enbart för att håna kvinnan.

Jag förstår verkligen inte hur lite hår har kunnat provocera så himla många människor. Det är ju bara hår! Jag fattar inte hur folk ens kan komma på tanken att hänga ut henne på sin facebook, blogg eller liknande och håna henne på grund av att hon har valt att inte raka sig under armarna! Det är väl för fasen hennes val?!

Jag blir förbannad på all skit man får läsa överallt! Vad får folk att tro att de har rätt att trakassera henne på grund av att hon har hår under armarna? Varför är det helt accepterat att män har hår under armarna, medans det blir världens pådrag så fort det visar sig att en kvinna har det? Vad är det som gör det "äckligt" att en kvinna har kroppsbehåring? Jag förstår verkligen inte...

Som tur är så är visade sig att Lina är en kvinna som inte tar åt sig av alla kommentarer. Hon visar stolt upp sina håriga armhålor för aftonbladet och säger att hon inte bryr sig om de hatiska kommentarerna. Heja Lina Ehrin!
Kommentarer
Postat av: Madeleine ♥

sv; härligt! följer dig nu & blev nummer 6!

säg till när du har gjort desamma :D

2012-03-16 @ 19:14:18
URL: http://madelajnee.blogg.se/
Postat av: Madeleine ♥

sv; nice! :)

2012-03-16 @ 19:17:59
URL: http://madelajnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0