Solen skiner & himlen är blå.

Publicerat den 2012-03-25 klockan 15:44:23 i kategorin Allmänt.


Mamma ser så somrig ut där hon sitter på trappen bland blommorna, klädd i snickarbyxor och slipar byrålådorna som senare ska målas vita! :)

Förlåt att jag inte har bloggat någonting, men jag har suttit ute och njutit av solen och skrivit på min historiauppsats hela dagen. Det har varit en riktigt skön dag! Älskar vädret!! 

Det enda minuset med att det börjar bli vår är alla kryp som kommer fram. Spindlar och annat äckel.
Våran tomt är helt invaderad av sånnadär röd-svarta skalbaggar ni vet? Dessutom sitter alla ihop med varandra. Parar de sig då eller vad gör de? De är i alla fall sjukt äckliga, och om man kollar på sidan av våran dörr är det massa orangea fläckar efter när man råkat klämma de när man stänger dörren. Blä! 

Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats. Den ska vara klar på onsdag, och jag har en hel del kvar. Men jag har i alla fall kommit igång bra. Hoppas att det fortsätter på samma sätt. 

Hoppas att vi har haft en lika skön söndag som mig!

Nu är förresten den nya designen uppe. Som jag sa tidigare så ville jag ha en väldigt enkel design nu, och istället fokusera på att göra inläggen lite snyggare. Får se hur det går, om jag orkar fixa snygga inlägg. 
Om du inte ser designen eller om det ser konstigt ut kan du behöva uppdatera sidan ett par gånger.




Kommentarer
Postat av: Bella

Allt är bara bra med mig :) Hur är det med dig idag? :)

2012-03-25 @ 18:42:21
URL: http://bellarinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0