Recension - Gina Tricot's nagellack

Publicerat den 2012-10-06 klockan 16:43:00 i kategorin Allmänt.
Jag vet att bilden ser väldigt konstig ut & att bakgrunden är lite randig. Men jag försökte lite snabbt ändra färgerna i photoshop så att färgerna på bilden stämmer bättre överens med verkligheten. Det är fortfarande inte helt bra, men på ett ungefär.
 
Jahopp, jag sa ju att jag skulle göra en recension på Gina Tricots nagellack när jag testat de, så här kommer det!
 
Jag har nu testat alla tre nagellacken, och jag är faktiskt väldigt nöjd.
 
Nagellacken var jättelätta att applicera. Det blev inte alls sådär "klumpigt" som till exempel H&M's lack brukar vara. Tyvärr var nagellacken lite genomskinliga, men efter två - tre påstrykningar så täckte det bra. Lagrena smälte ihop jättebra med varandra och man såg inte alls att man hade målat flera lager.
Det enda jag egentligen tycker var negativt med nagellacken är att de satt väldigt dåligt. Jag brukar måla naglarna ungefär en gång i veckan, men inte ens en vecka höll det. Och ändå var jag noga med att lägga på ett nytt lager topplack ett par gånger under veckan just för att det skulle hålla.
Men jag tycker ändå att det var mest positivt med nagellacket, så jag kommer nog att handla flera av deras nagellack. När de kostar lika lite som depends nagellack, men är i större flaskor, och dessutom finns i massa fina färger så kan det vara värt att måla naglarna lite oftare istället. 

Så jag skulle absolut rekommendera Gina Tricot's nagellack! 


Edit 19/1-13: Kan tyvärr inte rekommendera Gina Tricots nagellack längre. Jag läste nämligen nyss att de testar ingredienserna i sina lack på djur. Jag kommer fortsätta använda de nagellacken jag har därifrån, men jag kommer absolut inte köpa några nya!
Väldigt synd, för jag gillar verkligen deras lack!
Kommentarer
Postat av: Alice

Fin blogg!

Svar: Tack! :)
Josefine Klashed

2012-10-10 @ 22:42:54
URL: http://alicelarsdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0