Depend Gellack.

Publicerat den 2012-12-01 klockan 13:23:00 i kategorin Naglar.
Jag fick Depends Gellack-kit av pappa i födelsedagspresent, och jag är så himla nöjd. Tack pappa! 
Hade fel inställning på kameran men det märkte jag först när bilderna var tagna, så det blev väldigt suddigt ute i högerkanten.
Före & efter-rengöringen följde med i startpaketet, men removern måste man köpa till.
Bas & topp-lack följde med, men själva färglacken får man köpa själv.
Här är led-lampan som följer med. När man har målat naglarna håller man handen under lampan så härdas lacket. Jättehäftigt! Naglarna är helt torra när man är färdig med behandlingen. Jag testade till och med att trycka hårt med en nagel mot en annan för att se hur torrt det var, och det blev inte ens ett litet märke. Så smart!
Instruktionshäfte, manikyrpinne och nagelfil fanns också med i paketet.
Och såhär ser mina naglar ut idag, när jag har haft det i 4 dagar. Jag kan ju inte säga så mycket om hållbarheten än eftersom jag har haft det så kort tid, men det ska hålla i 2-3 veckor. Jag återkommer med reslutat om ungefär två veckor.
Än så länge är jag i alla fall väldigt nöjd, och även om det inte håller i 3 veckor kommer jag definitivt fortsätta använda det. Man slipper spendera en hel dag med att måla naglarna på grund av all jobbig torktid mellan de olika lagrena. Det tog bara ungefär en halvtimma att göra alla naglarna! Dessutom så känns naglarna mycket hårdare. 
Rekommenderar verkligen det här! Det konstar ungefär 500 kronor och finns att köpa lite överallt. Vet att det finns på bland annat vissa ICA-affärer & på Kicks.
Kommentarer
Postat av: Anna

men vad coolt!!

Svar: jaa, ascoolt! :D
Josefine Klashed

2012-12-01 @ 19:19:29
URL: http://enligtmyself.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0