Kalla sinnen och härdat stål, är det vårat mål?

Publicerat den 2012-10-30 klockan 15:19:28 i kategorin Allmänt.
Hej på er! Just nu sitter jag och läser och lyssnar på Dia Psalma-skivan jag köpte i lördags. Hade nästan glömt bort hur bra de är! Deras texter är så himla fina och tänkvärda! 
Jag har varit inne i en Kent, Håkan Hellström & Broder Daniel - preriod jättelänge nu, och nästan glömt bort mina gamla punk-favoriter. Helt klart dags att börja lyssna på de igen!
 
Nu ska jag snart sätta mig och redigera lite bilder. Jag släppte Solo i hagen idag så han fick springa av sig lite. Jag tog med mig kameran, så det blev ett par bilder. Jag har inte tittat igenom de än så jag vet inte hur de blev, men några stycken bra måste det ha blivit. Jag kanske lägger upp de här lite senare! :)
 
Måste också fixa fram lite kläder tills imorgon, då det är zombie-walk i Linköping. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig eller hur jag ska sminka mig, så jag är lite småstressad. Troligtvis ska jag bara ha en vit T-shirt som jag ska bloda ner med massa fake-blod, ett par vanliga svarta jeans till det och någon ful sminkning. Jag kanske ska spraya håret svart också, om jag orkar. Jag tar med mig kameran, så det kanske kommer upp massa läskiga zombie-bilder här på torsdag ;)
 
Ha det bra! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0