Blå himlen blues.

Publicerat den 2013-02-23 klockan 15:43:09 i kategorin Naglar.

Är så himla trött på att ha torra händer och nagelband hela tiden. Det spelar ingen roll hur mycket jag smörjer in mig, jag blir torr direkt i alla fall! Vill att vintern ska ta slut nu!

Hittade ett jättegammalt nagellack här hemma. Tror att det kostade typ tio kronor på H&M för hur länge sedan som helst, och jag har nog aldrig använt det tror jag. Men nu när jag hittade det så blev jag jättesugen på att testa det. Färgen är ju så himla fin! Och det var faktiskt riktigt bra att lacka med, bra konsistens och sådär. Två lager räcker för att det ska täcka helt.
Så än så länge gillar jag det jättemycket! Får se hur länge det sitter. 
Funderar på att kanske måla dit några moln också, så att det blir såhär.

People.

Publicerat den 2013-02-13 klockan 19:32:00 i kategorin Allmänt.

Ett par bilder på några av mina fina klasskompisar.

Del 2.

Publicerat den 2013-02-11 klockan 19:58:00 i kategorin Foto.

Här är resten av bilderna från igår. Se de första bilderna här [Länk]:)

Black & White.

Publicerat den 2013-02-10 klockan 16:37:49 i kategorin Foto.

Har äntligen någonting att visa upp på bloggen!
Idag var nämligen jag och Louise inne i Linköping en sväng för att fotografera lite. Håller på att redigera bilderna nu, så när jag är färdig kommer de upp här. Här ovanför har ni ett smakprov sålänge :)

Tips - Icons Pro

Publicerat den 2013-02-02 klockan 15:45:54 i kategorin Allmänt.


Tänkte bara tipsa er om en rolig app som jag laddade ner förut. Den heter Icons Pro (eller App Ikoner pro), och det gör helt enkelt så att du kan byta ut dina app-ikoner mot finare och lite mer annorlunda ikoner. Det finns en massa olika teman till många olika appar. Den konstar 7 kronor i App-store, men jag tycker definitivt att det är värt det. Nu ser mobilen genast mycket roligare ut! 

Finns dock inte till alla appar, vilket är lite synd. Jag har bara förstasidan rosa, resten av mina appar ser ut som vanligt. Det skulle vara roligare om man kunde ändra alla sina appar!

Obs, du ändrar egentligen inte utseendet på ikonen, utan du lägger in en ny ikon som länkar till appen som du redan har. Du måste ha kvar den vanliga appen också. Du får alltså två stycken ikoner till varje app; den nya ikonen och den gamla. 

Hoppas ni förstår, jag insåg precis hur dålig jag är på att förklara saker...


RSS 2.0